دیپلم گردشگری چیست؟

با دیپلم گردشگری چه رشته هایی می شود خواند؟ افرادی که دارای دیپلم گردشگری هستند می توانند در رشته های اکوتوریسم و گردشگری در مقطع کاردانی به تحصیل خود ادامه دهند.

دیپلم گردشگری قسمتی از دیپلم های رسمی آموزش و پرورش در رشته کار و دانش محسوب می شود.

این رشته در ایران برای صنعت گردشگری می تواند دیدگاه روشنی را داشته باشد و برای متخصص آن درآمد بسیار خوبی را به دست آورد.

<yoastmark class=

دوره های دیپلم گردشگری به چه صورت است ؟

دیپلم گردشگری به دلیل جذابیت های دروسی و قبولی درصد بالا، توجه بیشتری نسبت به سایر دیپلم ها گرفته است.

کار آموزان رشته گردشگری بعد از دریافت مدرک دیپلم، به راحتی می توانند در تمامی رشته ها ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر ادامه دهند و یا حتی بدون کنکور وارد دانشگاه شوند.

افرادی که تقاضای اخذ دیپلم گردشگری در زمان کوتاهی بین ۶ تا ۸ ماه هستند می توانند موفق به گرفتن دیپلم راهنمای گردشگری شوند.

کلاس های دوره دیپلم گردشگری چگونه است؟

داوطلبان دیپلم گردشگری باید به کل ۹۶ واحد را پاس کنند.

که از این واحد حداقل ۴۲ و حداکثر ۵۲ واحد عمومی و ۵۲ الی ۵۶ واحد مهارت دارند.

مهارت های گردشگری در فنی و حرفه ای

کار آموزی که هیچ پایه ای از دوره های دبیرستان را نگذرانده است و می خواهد برای دریافت دیپلم گردشگری اقدام کند باید پس از ثبت نام در رشته گردشگری، جهت اخذ دیپلم گردشگری شش مهارت فنی حرفه ای را در آموزشگاه های مخصوص کسب نمایند.

افرادی که از قبل مقاطع دبیرستان را گذرانده اند و موفق به کسب دیپلم نشده اند، نسبت به تعداد واحدی که پاس کرده است حداکثر به دریافت ۴ مهارت از ۶ مهارت گردشگری هستند.

رشته گردشگری در بازار کار به عوامل بسیاری مانند تخصص و نوع رشته تحصیلی بستگی دارد. به عنوان مثال با توجه به علاقه خود می توانید در مشاغلی مشابه مدیریت هتل، تاسیس آژانس های مسافرتی یا تور لیدر (راهنمای تور) فعالیت نمایید که در اکثر موارد تسلط داشتن به زبان انگلیسی می تواند در پیدا کردن شغل در این رشته به شما کمک کند.

اهداف تحصیلی رشته گردشگری

گردشگری فرصت های خوبی برای اقتصاد کشور های در حال توسعه است. ایجاد شغل بسیار خوب، تقویت اقتصاد محلی، کمک به توسعه زیرساخت های محلی می تواند به حفظ محیط زیست طبیعی، دارایی های فرهنگی، سنت ها، کاهش فقر و نابرابری کمک کند. گردشگری برای موفقیت بسیاری از اقتصاد ها در جهان حیاتی است. گردشگری درآمد اقتصاد را افزایش می دهد، شغل های زیادی ایجاد می کند، زیرساخت های یک کشور را توسعه می دهد و حس تبادل فرهنگی بین خارجی ها و شهروندان را ایجاد می کند.

<yoastmark class=

آینده شغلی در رشته گردشگری

افرادی که ورود پیدا می کنند به رشته گردشگری موقعیت های شغلی بسیار مناسبی دارند.

آنها می توانند وارد شغل هایی مانند :

مهماندار هواپیماهای داخلی و خارجی، راهنمای تور های مسافرتی داخلی و خارجی، استخدام در آژانس های مسافرتی، آموزش و تدریس رشته گردشگری و هتل داری، مدیر دفتر های خدمات مسافرتی و جهانگردی و فعالیت در موزه ها و اماکن تاریخی بشوند.

رشته گردشگری در بازار کار به عوامل بسیاری مانند تخصص و نوع رشته تحصیلی بستگی دارد. به عنوان مثال با توجه به علاقه خود می توانید در مشاغلی مشابه مدیریت هتل، تاسیس آژانس های مسافرتی یا تور لیدر (راهنمای تور) فعالیت نمایید که در اکثر موارد تسلط داشتن به زبان انگلیسی می تواند در پیدا کردن شغل در این رشته به شما کمک کند.

آیا می توان با دیپلم گردشگری رشته های دیگری هم خواند؟

با دیپلم گردشگری چه رشته هایی می شود خواند؟ در دیپلم گردشگری تطبیق رشته امکان پذیر نیست.

به این معنی است که می توانید در دانشگاه هر رشته ای را که می خواهید بخوانید.

همچنین امکان ادامه تحصیل و ورود به دانشگاه های معتبر بدون کنکور و با اخذ دیپلم گردشگری امکان دارد.

<yoastmark class=

دریافت مدرک دیپلم گردشگری فنی و حرفه ای چه مزایایی دارد؟

    مدرک دیپلم فنی حرفه ای در رشته گردشگری، قابل ترجمه و دارای اعتبار بین المللی است.   

  • برگزاری امتحانات رشته گردشگری به صورت تستی و عملی است.
  • درج ساعت آموزشی روی مدرک جهت استفاده رزومه در خارج از کشور است.
  • همچنین می توانید به صورت ادواری با شرکت در آزمون مدرک خود را دریافت کنید و برای آمادگی می توانید نمونه سوالات مرتبط با کد استاندارد آن رشته را بخوانید.

مطالب آموزشی مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید