نمونه سوالات تهیه کباب ها با پاسخنامه
سازمان فنی و حرفه ای کشور
کد استاندارد:
۵۱۲۰۱۰۰۰۰۷
مجموعه شامل : ۴۰۵ عدد سوال به صورت جای خالی را پر کنید
برگرفته از امتحانات قبلی سازمان فنی و حرفه ای می باشد.
روشی مناسب برای سریع یادگرفتن و مرور کردن در کمترین وقت ممکن برای تست زدن در آزمون
این مجموعه با صرف وقت و هزینه زیاد با بهره گیری از اساتید برتر کشور با توجه به سر فصل های استاندارد این حرفه و آزمون های سنوات قبلی تهیه و تنظیم شده است.
نوع فایل : پی دی اف – PDF
قابلیت پرینت گرفتن و سایز فونت مناسب جهت مطالعه در گوشی موبایل
تصویری از تمام صفحات نمونه سوالات تهیه کباب ها با پاسخنامه
نمونه ای از نمونه سوالات تهیه کباب ها با پاسخنامه
- پس از مخلوط کردن تفاله پیاز با گوشت یکبار چرخ شده، برای یکدست شدن گوشت چرخ کردن دوباره انجام می شود.
- در بار دوم از چرخ کردن گوشت کوبیده از دندانه کوچکتر استفاده می شود.
- برای درست کردن کباب تابه ای ترجیحا از تابه تفلون باید استفاده کرد.
- پس از چیدن سیخ ها در تابه ، ۵ دقیقه باید درب تابه گذاشته شود.
- در مرحله پس از چرخ دوم از تهیه کباب کوبیده ورز دادن با دست انجام می شود.
- با چسبناک شدن مخلوط کوبیده پس از ورز با دست از چسبیدن به سیخ مطمئن می شوید.
- سیخ ، کاسه آب ، مخلوط مواد کوبیده در زمان سیخ گرفتن کوبیده مورد نیاز است.
- بسیاری از مردم به ویژه در مناطق خاورمیانه و قفقاز عاشق کباب هستند.
- سرد شدن پیاز موجب شیرین شدن در آن خواهد شد.
- مخلوط مواد کباب کوبیده در روش دوم حدود ۵ دقیقه باید ورز داده شود.
- قبل از سیخ گرفتن کوبیده در روش دوم مخلوط گوشت نیم ساعت در یخچال باید بماند.
- خاستگاه کباب منطقه خاورمیانه از جهان می باشد.
- کباب ترش را عمدتا با فیله گوساله تهیه می کنند.
- ترش بودن کباب ترش عمدتا مربوط به استفاده از رب انار است.
- پیاز و سیر مورد استفاده در تهیه کباب ترش به صورت رنده شده به کار می روند.
- فلفل دلمه ای خرد شده در زمان سیخ کشیدن از تهیه کباب چنجه مورد استفاده قرار می گیرد.
- وزن معمول سیخ های کباب چنجه ۲۰۰ گرم می باشد.
- برای تهیه کباب چنجه با گوشت گوساله از گوشت فیله استفاده می شود.
- در تهیه چنجه گوساله، گوشت را باید با توجه به مسیر بافت گوشت خرد کرد.
- دلیل اضافه کردن نمک در مرحله پایانی قبل از پخت کباب ترش ، سفت نشدن است.
سبحان –
فونت سوالات و رنگ بندی برای مطالعه در گوشی مناسب بود تشکر می کنم ازتون
حمید صاحب نظر –
سلام وقتتون بخیر خیلی مفید بود برام ممنونم