نمونه سوالات تهیه سوسیس و کالباس خانگی با پاسخنامه
سازمان فنی و حرفه ای کشور
کد استاندارد:
۵۱۲۰۱۰۰۰۱۳
مجموعه شامل : ۳۹۵ عدد سوال به صورت جای خالی را پر کنید
برگرفته از امتحانات قبلی سازمان فنی و حرفه ای می باشد.
روشی مناسب برای سریع یادگرفتن و مرور کردن در کمترین وقت ممکن برای تست زدن در آزمون
این مجموعه با صرف وقت و هزینه زیاد با بهره گیری از اساتید برتر کشور با توجه به سر فصل های استاندارد این حرفه و آزمون های سنوات قبلی تهیه و تنظیم شده است.
نوع فایل : پی دی اف – PDF
قابلیت پرینت گرفتن و سایز فونت مناسب جهت مطالعه در گوشی موبایل
تصویری از تمام صفحات نمونه سوالات تهیه سوسیس و کالباس خانگی تهیه خانگی فرآورده های گوشتی (انواع برگر،سوسیس و کالباس) با پاسخنامه
نمونه ای از متن سوالات تهیه سوسیس و کالباس خانگی تهیه خانگی فرآورده های گوشتی (انواع برگر،سوسیس و کالباس) با پاسخنامه
- مجموعه بافت های عضلانی اسکلتی لاشه دام هایی که کشتار می شوند را گوشت می گویند.
- بی توجهی به تاریخ مصرف گوشت چرخ کرده خطرناک تر است.
- اولین کار در برش گوشت ماهی ، بریدن دم و باله های ماهی است.
- شتر مرغ جز گوشت طیور طبقه بندی نمی شود.
- گوشت سفید به ۲ گروه تقسیم می شود.
- سفت و خشک از ویژگی های مطلوب گوشت گاو است.
- از مصرف گوشت با بافت لزج باید خودداری شود.
- استفاده از گوشت ماهی در تعادل دستگاه عصبی انسان موثر است..
- اولین مرحله در برش زدن مرغ ، خالی کردن حفره شکم است.
- پس از خالی کردن حفره شکم مرغ ، جدا کردن بال ها انجام می شود.
- گوشت مرغ را می توان همه کاره توصیف کرد.
- ۱۲۰ گرم از گوشت مرغ ۷۰ درصد از نیاز پروتئین بدن را تامین می کند.
- فیله جزء برش های نیم شقه خلفی می باشد.
- سینه جزء برش های نیم شقه قدامی گوشت است.
- گوشت شتر نسبت به بقیه پروتئین کمتری دارد.
- ارزش غذایی گوشت بلدرچین تقریبا مشابه گوشت مرغ است.
- گوشت شتر میزان سدیم بیشتر و پتاسیم کمتری دارد.
- گوشت میگو در گروه متفاوتی نسبت به بقیه قرار می گیرد.
- خشکی و چروکیدگی گوشت قرمز نشان از شرایط نامناسب نگهداری دارد.
- پر رنگ بودن، چسبندگی و بوی ترشیدگی جزء ویژگی های گوشت ناسالم است.
سیما –
خیلی خوب
سیما –
عالی
مدیر سایت –
ممنون از شما