نمونه سوالات آشپز روز با پاسخنامه
سازمان فنی و حرفه ای کشور
کد استاندارد: ۳۱/۳۱/۱/۲-۵
نوع فایل : پی دی اف – PDF
قابلیت پرینت گرفتن و سایز فونت مناسب جهت مطالعه در گوشی موبایل
مجموعه شامل ۲۵۹ عدد سوال به صورت چهارگزینه ای از امتحانات قبلی سازمان روشی مناسب برای سریع یادگرفتن و مرور کردن در کمترین وقت ممکن و کارای بهتر برای تست زدن در آزمون های آنلاین
این مجموعه با صرف وقت و هزینه زیاد با بهره گیری از اساتید برتر کشور با توجه به سر فصل های استاندارد این حرفه و آزمون های سنوات قبلی تهیه و تنظیم شده است .
تصویری از تمام صفحات نمونه سوالات آشپز روز با پاسخنامه
نمونه ای از نمونه سوالات آشپز روز با پاسخنامه
۱. دام یک از عوامل فیزیکی مؤثر در محیط کار آشپزخانه است؟
الف- دما و رطوبت
ب- نوع چاقو
ج- رنگ دیوار
د- اندازه کابینت
۲.کدام یک از عوامل شیمیایی در محیط کار آشپزخانه می تواند خطرناک باشد؟
الف- مواد شوینده
ب- دمای اجاق
ج- نوع غذا
د- وزن غذا
۳.کدام یک از عوامل بیولوژیکی در محیط کار آشپزخانه ممکن است موجب آلودگی شود؟
الف- باکتری ها و قارچ ها
ب- نوع روغن
ج- نوع چاقو
د- رنگ ظروف
۴.کدام روش برای شستشوی وسایل کار بهداشتی است؟
الف- شستشو با آب سرد
ب- شستشو با آب داغ و مواد شوینده
ج- شستشو با آب و صابون
د- شستشو با الکل
۵.کدام ماده شوینده برای شستشوی سبزیجات مناسب است؟
الف- مواد شوینده معمولی
ب- محلول آب و سرکه
ج- محلول آب و نمک
د- محلول آب و صابون
۶.کدام نوع ماده پاک کننده برای ابزار کار مناسب است؟
الف- مواد شوینده قوی
ب- محلول آب و الکل
ج- محلول آب و صابون
د- محلول آب و شکر
۷.کدام روش برای نگهداری وسایل کار مناسب است؟
الف- نگهداری در محل های مرطوب
ب- نگهداری در محل های خشک و خنک
ج- نگهداری در محیط گرم
د- نگهداری در محیط تیره
۸.کدام روش برای نگهداری سبزیجات و میوه جات در یخچال مناسب است؟
الف- نگهداری در کیسه های پلاستیکی باز
ب- نگهداری در ظرف های بسته بندی شده
ج- نگهداری در ظروف باز
د- نگهداری در یخچال بدون پوشش
۹.کدام روش برای شستشوی سبزیجات بهداشتی است؟
الف- شستشو با آب داغ
ب- شستشو با آب و محلول ضدعفونی کننده
ج- شستشو با آب سرد
د- شستشو با الکل
۱۰.کدام روش برای خشک کردن سبزیجات مناسب است؟
الف- خشک کردن با دستگاه خشک کن
ب- خشک کردن در فضای باز
ج- خشک کردن با حرارت مستقیم
د- خشک کردن با حوله
۱۱.کدام نوع روغن برای سرخ کردن سبزیجات مناسب است؟
الف- روغن زیتون
ب- روغن کنجد
ج- روغن کانولا
د- روغن نارگیل
۱۲.کدام تجهیزات کار برای شستشوی سبزیجات مناسب است؟
الف- دستگاه خشک کن
ب- آب پاش
ج- دستگاه شستشوی سبزیجات
د- چاقوی برش
۱۳.کدام دستورالعمل برای سرخ کردن سبزیجات صحیح است؟
الف- استفاده از حرارت بالا و سریع
ب- استفاده از حرارت پایین و طولانی
ج- استفاده از حرارت مستقیم
د- استفاده از حرارت متغیر
۱۴.کدام یکی از سبزیجات را نمی توان به راحتی خشک کرد؟
الف- هویج
ب- کاهو
ج- اسفناج
د- فلفل دلمه ای
۱۵.کدام روش برای خرد کردن سبزیجات مناسب است؟
الف- خرد کردن با چاقوی کند
ب- خرد کردن با چاقوی تیز
ج- خرد کردن با دست
د- خرد کردن با دستگاه غیر مناسب
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.