نمونه سوالات تهیه باقلوا با پاسخنامه

۳۴,۷۰۰ تومان

 تضمین برگشت هزینه در صورت عدم رضایت (شرایط)

  منتظر نظرات گرم شما هستیم
  با مراجعه به پایین همین صفحه و ارسال نظر خود❤️

مراحل ثبت سفارش و دانلود

نمونه سوالات تهیه باقلوا با پاسخنامه

سازمان فنی و حرفه ای کشور

کد استاندارد:

۷۵۱۲۱۰۰۰۰۴

مجموعه شامل : 115 عدد سوال به صورت جای خالی را پر کنید

برگرفته از امتحانات قبلی سازمان فنی و حرفه ای می باشد.

روشی مناسب برای سریع یادگرفتن و مرور کردن در کمترین وقت ممکن برای تست زدن در آزمون

این مجموعه با صرف وقت و هزینه زیاد با بهره گیری از اساتید برتر کشور با توجه به سر فصل های استاندارد این حرفه و آزمون های سنوات قبلی تهیه و تنظیم شده است.

نوع فایل : پی دی اف – PDF

قابلیت پرینت گرفتن و  سایز فونت مناسب جهت مطالعه در گوشی موبایل

 تصویری از تمام صفحات نمونه سوالات تهیه باقلوا با پاسخنامه

نمونه ای از نمونه سوالات تهیه باقلوا با پاسخنامه

  1. کاغذ رزینی در لایه گذاری باقلوا برای پوشاندن داخل قالب باقلوا و جلوگیری از چسبیدگی مواد استفاده می شود.
  2. برای تهیه لایه های میانی باقلوا از کاج یا هاون دستی استفاده می شود.
  3. قالب باقلوا به عنوان ابزار اصلی برای شکل دهی به باقلواها استفاده می شوند.
  4. برای ایجاد طعم و مزه ای بهتر ، دقت در انتخاب و ترتیب مواد و هماهنگی لایه های باقلوا در لایه گذاری اهمیت دارد.
  5. پسته ،گردو، بادام معمولاً به عنوان پایه ثابت لایه میانی باقلوا استفاده می شوند.
  6. لایه ها به ترتیب در قالب باقلوا قرار می گیرند.
  7. لایه گذاری باقلوا به دمای فر ، میزان مواد استفاده شده ، تجربه آشپز وابسته است.
  8. مغزهای مورد استفاده برای تهیه لایه میانی باقلوا باید خشکی و خوشمزگی داشته باشند.
  9. برای بهبود کیفیت و طعم باقلوا ، پخت صحیح باقلوا بسیار مهم است.
  10. برای ایجاد ترکیب بهتر از نرمی و قوام ، تنظیم دقیق دما بر اساس ویژگیهای فر و دستور تهیه باقلوا ضروری است.
  11. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه معمولاً برای پخت باقلوا تعیین می شود.
  12. مغزهایی مثل پسته و بادام ، پودر قند و شکلات می توانند برای تزئین باقلواها استفاده شوند.
  13. پخت صحیح باقلوا باعث بهبود ایمنی غذایی می شود.
  14. پخت مناسب باعث بهبود نرمی و قوام می شود.
  15. مرحله خنک کردن به باقلوا اجازه می دهد قوام بهتری داشته باشد.
  16. برای جلوگیری از چسبیدن باقلوا ها به هم، باید فاصله معقولی بین هر باقلوا را در سینی فر بگذاریم.
  17. برای ترکیب بهتر طعم شربت با باقلوا ، برخی توصیه می کنند شربت را همان زمان که باقلوا داغ است روی باقلوا بریزیم.
  18. برای رضایت مصرف کننده در کنار کیفیت بالا ، پخت صحیح باقلوا اهمیت دارد.
  19. دمای ۳۵۰-۳۷۵ درجه فارنهایت برای پخت باقلوا در فرهای گازی و برقی توصیه می شود.
  20. پخت مناسب باقلوا بر انتقال مواد میانی مؤثر است چون باعث ترکیب بهتر مواد میانی می شود.

نقد و بررسی‌ها

  1. مهرشاد کربلیوند (خریدار محصول)

    سلام وقت بخیر. بعد از خرید چرا لینک دانلود نمیده ؟

    • مدیر سایت

      سلام وقت بخیر
      فایل پس از خرید از ۳ طریق قابل دانلود می باشد.

      ۱- در صندوق پستی ایمیل شما

      ۲- در صفحه پس از پرداخت

      ۳- در صفحه پنل کاربری شما
      https://filetvto.ir/my-account/
      اگر از روش های گفته شده موفق به دانلود فایل نشدین در قسمت تیکت یا از طریق پایم رسان ها اسم و فامیل بفرمایید تا فایل خدمتتون ارسال بشه

  2. ناهید

    نمیشه سوالات خریداری کرد

    • مدیر سایت

      سلام در چه قسمتی از خرید مشکل دارید؟

  3. مرضیه حصاری

    امیدوارم سوالات عالی باشن و مفهومی

    • مدیر سایت

      سوالات به صورت جای خالی رو پر کنید، نکته ای و متناسب با استاندارد و آزمون های قبلی نوشته شده اند ان شاءالله نمره خوبی کسب کنید.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات مرتبط: