نمونه سوالات تهیه انواع برگر با پاسخنامه

۲۹,۷۰۰ تومان

 تضمین برگشت هزینه در صورت عدم رضایت (شرایط)

  منتظر نظرات گرم شما هستیم
  با مراجعه به پایین همین صفحه و ارسال نظر خود❤️

مراحل ثبت سفارش و دانلود

نمونه سوالات تهیه انواع برگر با پاسخنامه

سازمان فنی و حرفه ای کشور

کد استاندارد:

۵۱۲۰۱۰۰۰۱۲

مجموعه شامل : 48 عدد سوال به صورت جای خالی را پر کنید

برگرفته از امتحانات قبلی سازمان فنی و حرفه ای می باشد.

روشی مناسب برای سریع یادگرفتن و مرور کردن در کمترین وقت ممکن برای تست زدن در آزمون

این مجموعه با صرف وقت و هزینه زیاد با بهره گیری از اساتید برتر کشور با توجه به سر فصل های استاندارد این حرفه و آزمون های سنوات قبلی تهیه و تنظیم شده است.

نوع فایل : پی دی اف – PDF

قابلیت پرینت گرفتن و  سایز فونت مناسب جهت مطالعه در گوشی موبایل

 تصویری از تمام صفحات نمونه سوالات تهیه انواع برگر با پاسخنامه

نمونه ای از نمونه سوالات تهیه انواع برگر با پاسخنامه

  1. نقش نمک در برگر ، مزه دهنده اصلی و پیوند دهنده مواد.
  2. برگر آماده در زمان دیفراست (یخ زدایی) باید در محیط یخچال و دور از گرما باشد.
  3. دو دلیل عمده آب شدن برگر بر روی گریل ، چربی زیاد و آبدار بودن گوشت است.
  4. ریختن آب در سینی زیر گریل به منظور ایجاد رطوبت و نسوختن برگر است.
  5. آبدار بودن گوشت در تهیه همبرگر در زمان سرخ کردن باعث جمع شدن برگر می شود.
  6. برگرها به گیاهی، دریایی، گوشتی تقسیم می شوند.
  7. نقش تفاله پیاز در برگر برای نرم کردن گوشت و زهم گیری است.
  8. سس مناسب برای استیک و گوشت ، سس بوردلز است.
  9. در برگرهای گیاهی یا ترکیبی سویا را خیس کرده سپس ابگیری و چرخ می کنیم و دوباره با گوشت چرخ می کنیم.
  10. همبرگر مک دونالد محبوب ترین برگر در آمریکا می باشد.

نقد و بررسی‌ها

  1. امید کارشناس

    سوالات خیلی جذاب و کامل بود

  2. مریم صادقی

    درود بر شما خیلی تخصصی و عالی بود ممنونم

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات مرتبط: