نمونه سوالات تهیه انواع برگر با پاسخنامه
سازمان فنی و حرفه ای کشور
کد استاندارد:
۵۱۲۰۱۰۰۰۱۲
مجموعه شامل : 48 عدد سوال به صورت جای خالی را پر کنید
برگرفته از امتحانات قبلی سازمان فنی و حرفه ای می باشد.
روشی مناسب برای سریع یادگرفتن و مرور کردن در کمترین وقت ممکن برای تست زدن در آزمون
این مجموعه با صرف وقت و هزینه زیاد با بهره گیری از اساتید برتر کشور با توجه به سر فصل های استاندارد این حرفه و آزمون های سنوات قبلی تهیه و تنظیم شده است.
نوع فایل : پی دی اف – PDF
قابلیت پرینت گرفتن و سایز فونت مناسب جهت مطالعه در گوشی موبایل
تصویری از تمام صفحات نمونه سوالات تهیه انواع برگر با پاسخنامه
نمونه ای از نمونه سوالات تهیه انواع برگر با پاسخنامه
- نقش نمک در برگر ، مزه دهنده اصلی و پیوند دهنده مواد.
- برگر آماده در زمان دیفراست (یخ زدایی) باید در محیط یخچال و دور از گرما باشد.
- دو دلیل عمده آب شدن برگر بر روی گریل ، چربی زیاد و آبدار بودن گوشت است.
- ریختن آب در سینی زیر گریل به منظور ایجاد رطوبت و نسوختن برگر است.
- آبدار بودن گوشت در تهیه همبرگر در زمان سرخ کردن باعث جمع شدن برگر می شود.
- برگرها به گیاهی، دریایی، گوشتی تقسیم می شوند.
- نقش تفاله پیاز در برگر برای نرم کردن گوشت و زهم گیری است.
- سس مناسب برای استیک و گوشت ، سس بوردلز است.
- در برگرهای گیاهی یا ترکیبی سویا را خیس کرده سپس ابگیری و چرخ می کنیم و دوباره با گوشت چرخ می کنیم.
- همبرگر مک دونالد محبوب ترین برگر در آمریکا می باشد.
امید کارشناس –
سوالات خیلی جذاب و کامل بود
مریم صادقی –
درود بر شما خیلی تخصصی و عالی بود ممنونم