نمونه سوالات آشپزی غذاهای ایتالیایی با پاسخنامه
سازمان فنی و حرفه ای کشور
کد استاندارد:
۵۱۲۰۲۰۰۰۰۱
مجموعه شامل: ۳۸۹ عدد سوال به صورت جای خالی را پر کنید
برگرفته از امتحانات قبلی سازمان فنی و حرفه ای می باشد.
روشی مناسب برای سریع یادگرفتن و مرور کردن در کمترین وقت ممکن برای تست زدن در آزمون
این مجموعه با صرف وقت و هزینه زیاد با بهره گیری از اساتید برتر کشور با توجه به سر فصل های استاندارد این حرفه و آزمون های سنوات قبلی تهیه و تنظیم شده است.
نوع فایل: پی دی اف – PDF
قابلیت پرینت گرفتن و سایز فونت مناسب جهت مطالعه در گوشی موبایل
تصویری از تمام صفحات نمونه سوالات آشپزی غذاهای ایتالیایی با پاسخنامه
نمونه ای از نمونه سوالات آشپزی غذاهای ایتالیایی با پاسخنامه
- کشور ایتالیا دارای آب و هوای تقریبا ۴ فصل است.
- استفاده از هویج منجر به تامین ویتامین a و c ضروری برای سلامت بدن می گردد.
- استفاده از هویج از مواد اولیه ای که در تهیه سوپ جو و نخود ایتالیایی استفاده می شود منجر به تامین ویتامین A و C مورد نیاز بدن می شود.
- ادویه، نمک، فلفل و هر آنچه که سوپ را خوشمزه تر می کند باید در سوپ ایتالیایی به میزان لازم استفاده شود.
- گوجه موجب تامین ویتامین C و آهن مورد احتیاج بدن می گردد.
- بطور کلی نخود و جو سرشار از ویتامینهای گروه ب و آهن مورد نیاز بدن هستند.
- سه نوع سوپ مرغ، سوپ گوشت و سوپ گوجه از جمله سوپ های معروف کشور ایتالیا است.
- در تهیه سوپ های ایتالیایی ، طعم و مزه افزودنی ها حرف اول را می زند.
- سوپ گوجه ایتالیایی به عنوان پیش غذا، سرو می شود.
- در کشور ایتالیا دسترسی به انواع گوشت جهت تهیه سوپ های ایتالیایی به راحتی وجود دارد.
- در زمان سرو سوپ قارچ و مرغ ایتالیایی می توان در کنار آن از نان دلخواه استفاده نمود.
- استفاده از مواد افزودنی غیر مجاز در تهیه سوپ های ایتالیایی سبب می شود سوپ ارگانیک نباشد.
- شیر به دلیل داشتن باکتری های مفید و حتی غیر مفید می تواند زودتر گوشت را دچار فساد کند.
- در تهیه سوپ جو و نخود از سوپهای ایتالیایی قرار نیست از شیر یا خامه و یا ماست استفاده گردد.
- استاک ، پیاز ، گوجه از جمله مواد اصلی مورد نیاز جهت تهیه سوپ گیاهی مینسترون ایتالیایی است.
- بعد از طبخ سوپ جو و نخود ایتالیایی می توان آن را به مدت ۱ روز در یخچال نگهداری کرد.
- فاکتور سومی که در تهیه سوپ های ایتالیایی اهمیت بسیار زیادی دارد استفاده از تجهیزات مناسب است.
- طعم اصلی سوپ جو و نخود ایتالیایی با روغن زیتون مشخص می شود.
- مواد لازم برای پخت سوپ جو و نخود ایتالیایی نباید دارای پخته شدن در زمانی طولانی باشند.
- جهت تزئین سوپ نخود و جو ایتالیایی میتوان از چند شاخه جعفری به همراه روغن زیتون استفاده نمود.
عبدالغلامی –
دیروز آزمون داشتم ، بیشتر سوالات همینا بودن ، عالی
مهرداد حسینی –
واقعا سوالات کمیاب و دقیقی هست ممنون از شما