نمونه سوالات آشپزی غذاهای ایتالیایی با پاسخنامه

۳۴,۷۰۰ تومان

 تضمین برگشت هزینه در صورت عدم رضایت (شرایط)

  منتظر نظرات گرم شما هستیم
  با مراجعه به پایین همین صفحه و ارسال نظر خود❤️

مراحل ثبت سفارش و دانلود

نمونه سوالات آشپزی غذاهای ایتالیایی با پاسخنامه

سازمان فنی و حرفه ای کشور

کد استاندارد:

۵۱۲۰۲۰۰۰۰۱

مجموعه شامل: ۳۸۹ عدد سوال به صورت جای خالی را پر کنید

برگرفته از امتحانات قبلی سازمان فنی و حرفه ای می باشد.

روشی مناسب برای سریع یادگرفتن و مرور کردن در کمترین وقت ممکن برای تست زدن در آزمون

این مجموعه با صرف وقت و هزینه زیاد با بهره گیری از اساتید برتر کشور با توجه به سر فصل های استاندارد این حرفه و آزمون های سنوات قبلی تهیه و تنظیم شده است.

نوع فایل: پی دی اف  PDF

قابلیت پرینت گرفتن و  سایز فونت مناسب جهت مطالعه در گوشی موبایل

 تصویری از تمام صفحات نمونه سوالات آشپزی غذاهای ایتالیایی با پاسخنامه

نمونه ای از نمونه سوالات آشپزی غذاهای ایتالیایی با پاسخنامه

  1. کشور ایتالیا دارای آب و هوای تقریبا ۴ فصل است.
  2. استفاده از هویج منجر به تامین ویتامین a و c ضروری برای سلامت بدن می گردد.
  3. استفاده از هویج از مواد اولیه ای که در تهیه سوپ جو و نخود ایتالیایی استفاده می شود منجر به تامین ویتامین A و C مورد نیاز بدن می شود.
  4. ادویه، نمک، فلفل و هر آنچه که سوپ را خوشمزه تر می کند باید در سوپ ایتالیایی به میزان لازم استفاده شود.
  5. گوجه موجب تامین ویتامین C و آهن مورد احتیاج بدن می گردد.
  6. بطور کلی نخود و جو سرشار از ویتامینهای گروه ب و آهن مورد نیاز بدن هستند.
  7. سه نوع سوپ مرغ، سوپ گوشت و سوپ گوجه از جمله سوپ های معروف کشور ایتالیا است.
  8. در تهیه سوپ های ایتالیایی ، طعم و مزه افزودنی ها حرف اول را می زند.
  9. سوپ گوجه ایتالیایی به عنوان پیش غذا، سرو می شود.
  10. در کشور ایتالیا دسترسی به انواع گوشت جهت تهیه سوپ های ایتالیایی به راحتی وجود دارد.
  11. در زمان سرو سوپ قارچ و مرغ ایتالیایی می توان در کنار آن از نان دلخواه استفاده نمود.
  12. استفاده از مواد افزودنی غیر مجاز در تهیه سوپ های ایتالیایی سبب می شود سوپ ارگانیک نباشد.
  13. شیر به دلیل داشتن باکتری های مفید و حتی غیر مفید می تواند زودتر گوشت را دچار فساد کند.
  14. در تهیه سوپ جو و نخود از سوپهای ایتالیایی قرار نیست از شیر یا خامه و یا ماست استفاده گردد.
  15. استاک ، پیاز ، گوجه از جمله مواد اصلی مورد نیاز جهت تهیه سوپ گیاهی مینسترون ایتالیایی است.
  16. بعد از طبخ سوپ جو و نخود ایتالیایی می توان آن را به مدت ۱ روز در یخچال نگهداری کرد.
  17. فاکتور سومی که در تهیه سوپ های ایتالیایی اهمیت بسیار زیادی دارد استفاده از تجهیزات مناسب است.
  18. طعم اصلی سوپ جو و نخود ایتالیایی با روغن زیتون مشخص می شود.
  19. مواد لازم برای پخت سوپ جو و نخود ایتالیایی نباید دارای پخته شدن در زمانی طولانی باشند.
  20. جهت تزئین سوپ نخود و جو ایتالیایی میتوان از چند شاخه جعفری به همراه روغن زیتون استفاده نمود.

نقد و بررسی‌ها

  1. عبدالغلامی

    دیروز آزمون داشتم ، بیشتر سوالات همینا بودن ، عالی

  2. مهرداد حسینی

    واقعا سوالات کمیاب و دقیقی هست ممنون از شما

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات مرتبط: