نمونه سوالات شیرینی پز درجه ۱ و ۲ با پاسخنامه
سازمان فنی و حرفه ای کشور
کد استاندارد:
۷-۷۶/۶۵/۱/۴ و ۷۶/۶۵/۲/۴-۷
۷۵۱۲۲۰۶۷۰۳۰۰۰۰۱
مجموعه شامل : ۲۰۰ عدد سوال به صورت جای خالی را پر کنید.
برگرفته از امتحانات قبلی سازمان فنی و حرفه ای می باشد.
روشی برای سریع یادگرفتن و مرور کردن در کمترین وقت ممکن برای تست زدن در آزمون های آنلاین
پاسخنامه : دارد
نوع فایل : پی دی اف – PDF
قابلیت پرینت گرفتن و سایز فونت مناسب جهت مطالعه در گوشی موبایل
این مجموعه با صرف وقت و هزینه زیاد با بهره گیری از اساتید برتر کشور با توجه به سر فصل های استاندارد این حرفه تهیه و تنظیم شده است.
با خواندن نمونه سوالات قبلی آزمون های فنی و حرفه ای از سایت ما آشنایی شما با روند سوالات در روز آزمون بهتر خواهد شد.
همچنین می توانید لیست استاندارد درسی را که آزمون دارید را از این سایت ( سایت ملی استاندارد مهارت ) دریافت کرده و با نمونه سوالات مقایسه کنید.
تصویری از تمام صفحات نمونه سوالات شیرینی پز درجه ۱ و ۲ با پاسخنامه
نمونه ای از سوالات شیرینی پز درجه ۱ و ۲
- وسیله کاربردی برای فولد کردن سفیده تخم مرغ لسیک می باشد.
- دانه کاکائو داخل پوسته می باشد.
- از آسیاب کردن کیک کاکائو، پودر کاکائو حاصل می شود.
- به مدت ۷ روز صبر می کنند تا دانه های کاکائو خشک شوند.
- بهترین دمای نگهداری شکلات در 15 تا ۱۸ درجه سانتیگراد می باشد.
- نان اکلر را با کارد به اندازه یک دایره ببرید و خامه فرم گرفته ریخته شود.
- برای به عمل آمدن خمیر مایه باید گرم و همراه با شکر باشد.
- آردی که در شیرینی خشک استفاده می شود آردسفید گندم می باشد.
- ظروف تهیه مارمالاد بهتر است در قابلمه لعابی یا استیل باشد.
- استفاده بیش از حد از مخمر منجر به پهن شدن کیک میشود.
- برای تهیه شیرینی بامیه از ماسوره ستاره استفاده می شود.
- چاشنی مورد استفاده در پای سیب دارچین می باشد.
- انواع مختلفی از شکر سفید وجود دارد که تفاوت اصلی آنها در ذرات شکر است.
کاربر سایت –
با سلام
من سوالات شیرینی پزی را خریداری کردم
چرا سوالات در ایمیل من نیستند؟
رضا علی محمدی –
سلام درصورتی که ایمیل صحیح وارد کرده باشید براتون ایمیل میشه … چک کنید ایمیل صحیح وارد کردین یا نه … و از طریق پنل کاربری می توانید به فایل خود دسترسی داشته باشید
بختیاری –
فونت سوالات و رنگ بندی برای مطالعه در گوشی مناسب بود تشکر می کنم ازتون